Miss Lynn Cane – Dutch kinky Lady & Lifestyle Meesteres

Ik ben Lynn Cane, een lifestyle Meesteres en kinky Lady. Mijn sessies zijn spannend en zinderend. Creatief met een sensueel randje. Tevens speel ik stijlvol, met interactie en humor. Met mijn onschuldige en aantrekkelijke uiterlijk breng ik je hoofd op hol.

Achter mijn grijsblauwe ogen en blonde lokken schuilt een intelligente en sensuele geest die jou graag bespeelt. In mijn Femdom sessies bied ik een fysieke, emotionele en mentale connectie. If you let me, I will blow your mind.

All mentioned activities are things which I enjoy immensely. Naturally each subject can vary in experience level in which it is played or in the intensity in which it is incorporated in a session. Please reach out to me regarding any questions you might have.

Na het afronden van mijn universitaire studie op het sociale vlak ben ik verder gegaan met mijn eigen onderneming. Echter ben ik fulltime een ‘original kinkster’, ik ben van nature gek op BDSM; het is mijn lifestyle. Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in machtsverhoudingen tussen mensen. Inmiddels is het mijn grootste passie naast architectuur, kunst en gastronomie.

Veel van mijn vrije uren besteed ik aan BDSM. In de ochtend door Fetlife te raadplegen in plaats van Facebook. Ik ‘doe’ niet aan BDSM, het is mijn heimelijke genoegen. Als ik een week lang niet kan spelen dan kan ik niet wachten om weer mij te kunnen uitleven.

Miss Lynn Cane Sin, serve and play

Ik noem het soms ‘resetten’. Zowel mijzelf als jou. Ik weet zeker dat je na een sessie met mij weer genoten zal hebben! De twinkeling in mijn ogen tijdens een spel is verslavend én aanstekelijk. En de herinneringen aan mijn getease zullen je nog lang nablijven.

I cater to all respectful men wether they are fetishist, the people who want to try it once in a lifetime or submissive gentlemen who strive to serve. My special interests are:

FEMDOM, LATEX/RUBBER, BONDAGE & POWERLESSNESS, NYLON & FEET FETISH, ROLEPLAY, SPANKING/CANING, TIE, TEASE & DENIAL